Servicetechnieker

The function

Als servicetechnieker werk je zowel in werkplaats als op locatie bij klanten. Je inspecteert, reviseert en test hydraulische componenten (motoren, pompen, ventielen en cilinders) in de werkplaats. Je verricht onderhoudswerkzaamheden aan hydraulische installaties op locatie bij klanten en verhelpt storingen. Op langere termijn is het mogelijk door te groeien tot het meer zelfstandig oplossen van complexe storingen en het begeleiden van grotere projecten en werkzaamheden in het buitenland. Kortom, je kunt eindeloos doorgroeien in functie!

The profile
  • een middelbaar of graduaat / bachelor diploma (auto)mechanica of elektromechanica
  • enthousiaste teamspeler die ook zelfstandig kan werken
  • leergierig, je wilt je verder ontwikkelen en verdiepen in de techniek
  • flexibel
  • oplossingsgericht en hierin assertief
  • kennis en ervaring in de hydrauliek is een pluspunt
  • kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
We offer

Een uitdagende functie bij een groeiende, innovatieve en internationaal opererende organisatie, uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.

Hydrauvision is wereldwijd actief in ontwerp, nieuwbouw en installatie van hydraulische aandrijvingen. Deze activiteiten vinden plaats vanuit een 5-tal divisies verspreid over meerdere vestigingen in Nederland en België. Hydrauvision is in staat uitstekende oplossingen te realiseren voor complexe besturingstechnische, hydraulische en mechanische vraagstukken. Naast verkoop, revisie of verhuur van complete installaties, worden componenten geleverd. Onze ruim 160 medewerkers zijn zowel in eigen werkplaatsen als ‘on site’ werkzaam.

Spreekt deze functie je aan en ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar hr@hydrauvision.com. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie, neem dan contact op met Sammy van de Voorde of Marit Berendsen van de afdeling Human Resources (0031-885747000).