Werkvoorbereider/toekomstig chef werkplaats

The function

Je start als werkvoorbereider, met de intentie om binnen een aantal jaar door te groeien naar de functie van chef werkplaats, vanwege naderend pensioen van onze huidige chef werkplaats. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn voor onze serviceafdeling in Dordrecht. Het is jouw prioriteit dat alles goed geregeld is voor de uitvoerende collega’s. Je functie bestaat uit een combinatie van administratieve taken en werkzaamheden op de werkplaats :
 

-           Uit- en verwerken van klant specifieke serviceorders en technische vraagstukken

-           De voorbereiding van orders en benodigde materialen en personeelscapaciteit

-           Het onderhouden van contacten met leveranciers en klanten

-           Het controleren van de kwaliteit van binnengekomen (project)materialen

-           Het afstemmen van werkzaamheden tussen de verschillende bedrijfslocaties.

Als chef werkplaats geef je leiding aan het team servicemonteurs, plan je werkzaamheden en voer je verschillende gesprekken. Ook ben je betrokken bij de werving van nieuwe monteurs en rapporteer en adviseer je richting de vestigingsleider. Kortom, je stuurt het team aan en bent hun aanspreekpunt.

The profile

We zijn op zoek naar een enthousiaste gedreven collega met:

-           Een technische mbo of hbo opleiding

-           Ervaring in een gelijksoortige functie (technisch georiënteerde organisatie)

-           Kennis van hydrauliek (is een pré)

-           Een klantgerichte en sociaal sterke persoonlijkheid

-           Passie en een hart voor de techniek

-           Leidinggevende capaciteiten / kartrekker

-           De capaciteit een groep te verbinden en motiveren

We offer

Een uitdagende functie bij een groeiende, innovatieve en internationaal opererende organisatie, waarbij jouw collega’s stuk voor stuk technische specialisten zijn met hart voor de zaak. Daarnaast bieden wij een marktcomfort salaris, goede arbeidsvoorwaarden en volop opleiding – en ontwikkelingsmogelijkheden.
 

Hydrauvision is wereldwijd actief in ontwerp, nieuwbouw en installatie van hydraulische aandrijvingen. Hydrauvision is in staat uitstekende oplossingen te realiseren voor complexe besturingstechnische, hydraulische en mechanische vraagstukken. Deze activiteiten vinden plaats vanuit een 5-tal divisies verspreid over meerdere vestigingen in Nederland en België. Naast verkoop, revisie of verhuur van complete installaties, worden ook componenten geleverd. Met onze ruim 160 medewerkers zijn we zowel in eigen werkplaatsen als ‘on site’ werkzaam.

Interesse?
Spreekt deze functie je aan en ben je enthousiast geworden?
Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar hr@hydrauvision.com. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Marit Berendsen of Sammy van de Voorde van de afdeling Human Resources (tel. 088-57 47 000).