Sales engineer

The function

De sales engineer houdt zich bezig met de acquisitie en verkoop bij potentiële en/of bestaande klanten ten behoeve van de door Hydrauvision aangeboden producten en diensten. Belangrijk hierin is om de klantrelaties blijvend te onderhouden en verder uit te bouwen. Je bezoekt 75% van je werktijd klanten, je vertegenwoordigt Hydrauvision op beurzen en je vormt een eenheid met de commerciële binnendienst en de projectleiders.

Als sales engineer werk je klantgericht en ben je in staat om jezelf goed in te leven in jouw klanten en hun (product) behoeften. In jouw handelen staat de klant centraal. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied, werkt accuraat en bent een teamspeler. Je bent pro actief, commercieel vaardig en houdt van sales. Daarnaast beschik je over de nodige technische kennis en ben je assertief, betrokken en doelgericht.

The profile
  • Een afgeronde HBO of MBO 4 opleiding
  • Ervaring in een gelijksoortige functie (technisch georiënteerde organisatie)
  • Kennis van hydrauliek (is een pré)
  • Kennis van Microsoft Office
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Een standvastige, positieve en evenwichtige persoonlijkheid.
We offer

Een uitdagende functie bij een groeiende, innovatieve en internationaal opererende organisatie, waarbij jouw collega’s stuk voor stuk technische specialisten zijn met hart voor de zaak. Daarnaast bieden wij een marktcomfort salaris, goede arbeidsvoorwaarden en volop opleiding – en ontwikkelingsmogelijkheden.

Hydrauvision is wereldwijd actief in ontwerp, nieuwbouw en installatie van hydraulische aandrijvingen. Hydrauvision is in staat uitstekende oplossingen te realiseren voor complexe besturingstechnische, hydraulische en mechanische vraagstukken. Deze activiteiten vinden plaats vanuit een 5-tal divisies verspreid over meerdere vestigingen in Nederland en België. Naast verkoop, revisie of verhuur van complete installaties, worden ook componenten geleverd. Met onze ruim 160 medewerkers zijn we zowel in eigen werkplaatsen als ‘on site’ werkzaam.

Interesse?
Spreekt deze functie je aan en ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar hr@hydrauvision.com. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Marit Berendsen of Sammy van de Voorde van de afdeling Human Resources (0031-885747000).