Allround pijpfitter

The function

Als allround pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het maken van tekeningen en het inmeten van piping voor prefabricage van de pipe spools. Ook ben je in staat om deze pipe spools, maar ook leidingen en/of constructies volgens de tekening, isometrische schets of eigen metingen te buigen en samen te stellen. Om dit te realiseren, bedien je kleine buigbanken en het Wallform-apparaat. Tevens voer je onderhoud uit aan leidingsystemen en reinig je de gemonteerde leidingsystemen. Ook ben je in staat om een druktest uit te voeren op het leidingwerk.

Daarnaast produceer en monteer je pipe spools, leidingen en bijbehorende appendages op locatie en draag je zorg voor alle daar bijbehorende co├Ârdinerende taken.

The profile

Om de functie van Allround pijpfitter goed te kunnen vervullen, heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om grensoverschrijdend te denken om snel tot de beste oplossingen te komen. Daarnaast ben je flexibel en kun je zowel zelfstandig functioneren als in teamverband.

Daarnaast heb je:

  • Een technische mbo-opleiding (bij voorkeur Werktuigbouwkunde);
  • Een certificaat flensmonteur VCA;
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
We offer

Een uitdagende functie bij een groeiende, innovatieve en internationaal opererende organisatie, uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan en ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar hr@hydrauvision.com.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie, neem dan contact op met Marit Berendsen van de afdeling Human Resources (088-5747000).